Totalentreprise

Har du brug for en effektiv og omhyggelig totalentreprenør?
Skal du bygge nyt eller renovere, så lad J. Falk-Petersen være tovholder på projektet som din totalentreprenør. I et samarbejde med J. Falk-Petersen er du sikker på en effektiv byggeproces, og du slipper for at skulle koordinere arbejdet mellem de forskellige faggrupper og holde styr på tidsplaner.

Når vi står for din totalentreprise leverer vi et fremtidssikret byggeri gennem fokus på kvalitet, dialog og professionel rådgivning.

Vi har overblikket
Som totalentreprenør på dit byggeprojekt holder vi det kølige overblik gennem hele byggeprocessen. Vi har en løbende dialog med dig om dine ønsker og krav til byggeriet. Det garanterer et slutresultat, der lever op til dine forventninger.

Derfor skal du vælge J. Falk-Petersen til din totalentreprise:

  • Ærlig dialog under hele processen
  • Du har en fast kontaktperson
  • Vi står for alt fra tegninger til byggeri
  • Vi tager 100 % ansvar for hele byggeprocessen og resultatet
  • Vi overholder tidsplanen

Søger du en totalentreprenør?

Få en totalentreprenør med fokus på kvalitet, tidsplan og slutresultatet. Kontakt Morten Falk-Petersen eller Lars Bork hvis du ønsker en uforpligtende dialog, professionel rådgivning eller pris på vores arbejde som totalentreprenør.

Morten Falk-Petersen
20 15 47 77
mfp@falk-petersen.dk

Lars Bork
29 10 44 21
lb@falk-petersen.dk

Falk-Petersen udfører større og mindre entreprenørarbejde i Kolding, Vejle, Fredericia, Haderslev og Christiansfeld. Ved hovedentrepriser og totalentreprise løser vi opgaver i hele landet.