Sportshaller

Har du brug for en ny, større eller bedre sportshal?

J. Falk-Petersen bygger din sportshal ud fra en grundig dialog om dine ønsker og krav. Vi har stor erfaring inden for projektering og opførelse af sportshaller og bygger haller i mange forskellige størrelser, i forskellige materialer og til forskellige formål.

Sportshaller kan være f.eks.:
• Idrætshaller
• Svømmehaller
• Multihaller

Effektiv byggeproces
I et samarbejde med J. Falk-Petersen får du en entreprenør, der selv råder over alle entreprenørmaskiner. Det giver en smidig byggeproces. Vi er effektive og grundige, og vi sætter en ære i at have den gode dialog med dig i hele projektet.

Skræddersyede sportshaller
Med vores erfaring inden for sportshaller er I sikret et byggeri, der både i dag og i fremtiden matcher jeres krav. Vi tilpasser din sportshal præcist til behovet, så funktionaliteten er optimal både i dagligdagen og til stævner.

Har du spørgsmål om byggeri af sportshaller?
Kontakt Morten Falk-Petersen hvis du ønsker en uforpligtende dialog, professionel rådgivning eller priser på din nye sportshal.

Morten Falk-Petersen
20 15 47 77
mfp@falk-petersen.dk

Falk-Petersen udfører større og mindre entreprenørarbejde i Kolding, Vejle, Fredericia, Haderslev og Christiansfeld. Ved hovedentrepriser og totalentreprise løser vi opgaver i hele landet.