Smedearbejde

Skal du have løst dit smedearbejde til tiden og i høj kvalitet?
J. Falk-Petersen råder over dygtige og erfarne smede, der kan deres håndværk til fingerspidserne. Har du brug for en smed i forbindelse med dit byggeri, kan du trygt henvende dig til J. Falk-Petersen.

Vi arbejder primært med smedearbejde til industri- og erhvervsbyggeri. Men specialiserede løsninger til private ligger også inden for vores kompetenceområde.

Spidskompetence inden for stålkonstruktioner
Vores dygtige smede har deres spidskompetence inden for stålkonstruktioner. Helt specifikt er vores speciale traditionelle stålkonstruktioner til alt slags byggerier.

Konkurrencedygtige
Vil du have udført smedearbejde til aftalt tid og til en konkurrencedygtig pris? I J. Falk-Petersen er vi klar til at hjælpe dig med smedearbejde, stålkonstruktioner og blikkenslagerarbejde i forbindelse med dit byggeri.

Søger du kvalitetsbevidst smedearbejde?
Vi er din smed i Trekantområdet. Vi arbejder især i Kolding, Vejle, Fredericia, Haderslev og Christiansfeld. Kontakt Morten Falk-Petersen hvis du ønsker en uforpligtende dialog, professionel rådgivning eller priser på smedearbejde.

Morten Falk-Petersen
20 15 47 77
mfp@falk-petersen.dk

Falk-Petersen udfører større og mindre entreprenørarbejde i Kolding, Vejle, Fredericia, Haderslev og Christiansfeld. Ved hovedentrepriser og totalentreprise løser vi opgaver i hele landet.