Institutionsbyggeri

Går du med tanker om nyt institutionsbyggeri eller renovering af institutioner?
Med erfaring inden for både skoler og daginstitutioner bygger og renoverer J. Falk-Petersen alle typer af løsninger inden for institutionsbyggeri. Hvad enten du vil renovere, bygge nyt eller lave en tilbygning har J. Falk-Petersen værktøjerne til at løse opgaven ud fra dine ønsker og behov.

Moderne institutionsbyggeri
Vi kender lovningen på området, og vi garanterer at byggeriet lever op til alle krav inden for miljø og sikkerhed. I et samarbejde med J. Falk Petersen får du et moderne byggeri opført af dygtige håndværkere, der ved at institutionsbyggeri kræver kvalitet hele vejen igennem byggeriet.

Renovering, tilbygning eller nybyg
Er institutionen ved at være gammel og slidt, er der pladsmangel på skolen, eller er der simpelthen behov for en ny og moderne institution? Vi har erfaring inden for alle løsninger, uanset om dit behov er af større eller mindre størrelse. Vi er effektive, overholder tidplanen og er konkurrencedygtige på prisen både som hovedentreprenør og underleverandør.

Har du spørgsmål om institutionsbyggeri?
Kontakt Morten Falk-Petersen hvis du ønsker en uforpligtende dialog, professionel rådgivning eller priser på institutionsbyggeri.

Morten Falk-Petersen
20 15 47 77
mfp@falk-petersen.dk

Falk-Petersen udfører større og mindre entreprenørarbejde i Kolding, Vejle, Fredericia, Haderslev og Christiansfeld. Ved hovedentrepriser og totalentreprise løser vi opgaver i hele landet.