Industrihaller

Har du brug for nye, større eller bedre industrihaller?

J. Falk-Petersen bygger din industrihal ud fra en grundig dialog om dine ønsker og krav. Vi har stor erfaring inden for projektering og opførelse af industrihaller og bygger haller i mange forskellige størrelser, i forskellige materialer og til forskellige formål.

Industrihaller kan f.eks. bruges til:
• Pakning
• Værksted
• Landbrug
• Lager
• Produktion

Effektiv byggeproces
I et samarbejde med J. Falk-Petersen får du en entreprenør, der selv råder over alle entreprenørmaskiner. Det giver en smidig byggeproces. Vi er effektive og grundige, og vi sætter en ære i at have den gode dialog med dig i hele projektet.

Skræddersyet industribyggeri
Med vores erfaring inden for industribyggeri er I sikret et byggeri, der både i dag og i fremtiden matcher jeres krav. Vi tilpasser din industrihal præcist til virksomhedens behov, så dagligdagen i virksomheden fungerer optimalt og med større effektivitet.

Har du spørgsmål om byggeri af industrihaller?
Kontakt Morten Falk-Petersen hvis du ønsker en uforpligtende dialog, professionel rådgivning eller priser på din nye industrihal.

Morten Falk-Petersen
20 15 47 77
mfp@falk-petersen.dk

Falk-Petersen udfører større og mindre entreprenørarbejde i Kolding, Vejle, Fredericia, Haderslev og Christiansfeld. Ved hovedentrepriser og totalentreprise løser vi opgaver i hele landet.