Hovedentreprise

Trofast samarbejde fra start til slut
J. Falk-Petersen har stor erfaring i hovedentrepriser inden for erhvervs-, industri- og boligbyggeri. Vi råder over 40 dygtige og erfarne murere, tømrere, smede, jord-, beton-, kloak- og anlægsarbejdere. Forenet med vores store maskinpark af entreprenørmaskiner gør det os effektive og fleksible, når vi løser din byggeopgave.

Tæt samarbejde og smidig byggeproces
Når du vælger J. Falk-Petersen som din hovedentreprenør, vælger du en solid samarbejdspartner med begge ben plantet solidt på jorden. Du får en ærlig dialog med den samme kontaktperson gennem hele byggeprocessen. På den måde bruger du mindre tid og misforståelser undgås.

Vores håndværkere kender hinanden godt, og de har et tæt samarbejde på tværs af faggrupper i dagligdagen. De er dygtige og sætter en ære i at levere et godt stykke håndværk og et resultat i bedste kvalitet.

Derfor skal du vælge J. Falk-Petersen til din hovedentreprise:
• 40 håndværkere samlet under ét tag
• Kun en kontaktperson fra første skitse til slutaflevering
• Troværdighed og stor faglig ekspertise
• Samarbejde på højt niveau
• Vi tager 100 % ansvar for det færdige resultat

Søger du en hovedentreprenør?
Få en troværdig, trofast samarbejdspartner og et slutresultat i høj kvalitet. Kontakt Morten Falk-Petersen eller Lars Bork hvis du ønsker en uforpligtende dialog, professionel rådgivning eller pris på en hovedentreprise.

Morten Falk-Petersen
20 15 47 77
mfp@falk-petersen.dk

Lars Bork
29 10 44 21
lb@falk-petersen.dk

Falk-Petersen udfører større og mindre entreprenørarbejde i Kolding, Vejle, Fredericia, Haderslev og Christiansfeld. Ved hovedentrepriser og totalentreprise løser vi opgaver i hele landet.