Halbyggeri

Har din virksomhed brug for halbyggeri i høj kvalitet?
Som erfarne entreprenører inden for dansk halbyggeri leverer J. Falk-Petersen den rette løsning for dig. Vi ved, at ethvert nyt halbyggeri er en investering mange år frem. Derfor leverer vi en gennemtænkt løsning i høj kvalitet.

Effektiv entreprenør
Vi har samlet mange dygtige håndværkere inden for flere faggrupper under ét tag. Det sikrer et godt flow i byggeriet og gør os effektive som entreprenør på dit halbyggeri. Vi kan hjælpe dig fra første skitse til færdigt byggeri. Med egne maskiner og med dygtige håndværkere kommer dit halbyggeri i mål til aftalt tid. I hele forløbet har du en fast kontaktperson.

Halbyggeri kan være:
• Lagerhaller
• Produktionshaller
• Industrihaller
• Stålhaller
• Elementhaller
• Haller til landbrug og maskiner

Halbyggeri i Trekantområdet
Vælg J. Falk-Petersen når du søger en entreprenør til halbyggeri i Trekantområdet. Vi sørger for at dit byggeri lever op til de nyeste standarder inden for byggeri til industri og erhverv. Enhver ny hal skal fungere optimalt i forhold til virksomhedens ønsker og behov. Det har vi stor respekt for, og vi rådgiver dig gerne, når du overvejer at bygge ny hal.

Har du spørgsmål om halbyggeri?
Kontakt Morten Falk-Petersen hvis du ønsker en uforpligtende dialog, professionel rådgivning eller priser på dit nye halbyggeri.

Morten Falk-Petersen
20 15 47 77
mfp@falk-petersen.dk

Falk-Petersen udfører større og mindre entreprenørarbejde i Kolding, Vejle, Fredericia, Haderslev og Christiansfeld. Ved hovedentrepriser og totalentreprise løser vi opgaver i hele landet.