Elementhaller

Har du brug for en solid elementhal i høj kvalitet?
Ønsker du en ny, solid lagerbygning er en elementhal højest sandsynligt den rette løsning for dig. J. Falk-Petersen har mange års erfaring med byggeri af elementhaller, og vi går gerne i dialog om den bedste løsning til udvidelsen af netop jeres virksomhed.

En solid elementhal er f.eks. velegnet, når der er meget pallekørsel i virksomheden. Ved at bygge en hal, hvor facaden er i beton, undgår I de buler, pallekørslen uundgåeligt vil give i en stålhal.

Sammen finder vi den optimale løsning
Vores virksomhed er bygget på ærlig dialog og godt samarbejde. Sammen med J. Falk-Petersen finder du frem til den mest optimale løsning. Uanset om dit behov er rettet mod produktion eller lager

Falk-Petersen har samlet dygtige fagfolk fra flere faggrupper under ét tag. Det betyder, at vi kan løse hele din opgave fra første skitsetegning til færdigt projekt smidigt, effektivt og til en konkurrencedygtig pris.

Har du spørgsmål om byggeri af elementhaller?
Kontakt Morten Falk-Petersen hvis du ønsker en uforpligtende dialog, professionel rådgivning eller priser på din nye elementhal.

Morten Falk-Petersen
20 15 47 77
mfp@falk-petersen.dk

Falk-Petersen udfører større og mindre entreprenørarbejde i Kolding, Vejle, Fredericia, Haderslev og Christiansfeld. Ved hovedentrepriser og totalentreprise løser vi opgaver i hele landet.