Boligbyggeri

Vil du bygge nyt hus med sjæl og personligt touch
I J. Falk-Petersen bygger vi ikke typehuse. Vi har fokus på at bygge huse med deres helt eget særlige udtryk til familien, der sætter krav til deres fremtidige hjem.

Leder du efter en bygherre, der har stor erfaring med at bygge store huse med masser af personlighed og sjæl? Så er du landet det rigtige sted. I et samarbejde med J. Falk-Petersen får du præcis det hus, du drømmer om. For ved at lytte og rådgive finder vi ind til nøjagtig dine ønsker og drømme.

Familiebolig med den rette stemning
En familiebolig skal tilgodese hele familiens behov for lys, luft og moderne faciliteter. Det er vi opmærksomme på i J. Falk Petersen, og det sikrer den helt rigtige stemning i jeres drømmebolig fra dag ét.

Du har den samme kontaktperson igennem hele byggeforløbet, og du er garanteret god og ærlig dialog om dine og din families boligtanker.

Et anderledes drømmehjem
I J. Falk-Petersen synes vi, det er spændende at nytænke boligen. Ingen tanker eller idéer er derfor for skøre i planlægningen af jeres boligbyggeri. Med vores erfaring ved vi, hvad der kan lade sig gøre, og hvad der ikke kan lade sig gøre, når et boligbyggeri skal opfylde de forskellige lovgivningsmæssige krav og de nyeste standarder.

Har du spørgsmål om boligbyggeri?
Kontakt Morten Falk-Petersen hvis du ønsker en uforpligtende dialog, professionel rådgivning eller pris på byggeri af din nye bolig.

Morten Falk-Petersen
20 15 47 77
mfp@falk-petersen.dk

Falk-Petersen udfører større og mindre entreprenørarbejde i Kolding, Vejle, Fredericia, Haderslev og Christiansfeld. Ved hovedentrepriser og totalentreprise løser vi opgaver i hele landet.