Bilhuse

Har du brug for et nyt og topmoderne bilhus?
I J. Falk-Petersen har vi lang erfaring i byggeri af bilhuse. Ved at kombinere stålkonstruktioner og glasfacader får I et topmoderne bilhus, der præsenterer jeres biler på bedste vis.

Totalløsning med glas og alufacader
Når du vælger J. Falk-Petersen som entreprenør til at bygge dit bilhus, får du en samarbejdspartner, der er specialiseret inden for glaspartier og alufacader.

Vi producerer vores egne glaspartier og alufacader. Det gør byggeprocessen mere smidig og sikrer konkurrencedygtige priser. Det er vi stolte af, da det betyder, at vi har mulighed for at stå for hele entreprisen selv til gavn og glæde for dig som kunde.

Præsentation af biler
Vi ved, at dit nye bilhus bygges til meget mere end ”opbevaring” af biler. Når det er rigtigt konstrueret og indrettet til køberne, øger det bilsalget.

Et bilhus er et erhvervsbyggeri, der kræver særlig koordinering, da udstillingen ofte er underlagt bilproducentens regler. Bilproducenternes krav forener vi med dine ønsker, så vi til slut står med et bilhus, der lever op til alles kriterier.

Har du spørgsmål om byggeri af bilhuse?
Kontakt Morten Falk-Petersen hvis du ønsker en uforpligtende dialog, professionel rådgivning eller priser på byggeri af dit nye bilhus.

Morten Falk-Petersen
20 15 47 77
mfp@falk-petersen.dk

J. Falk-Petersen udfører større og mindre entreprenørarbejde i Kolding, Vejle, Fredericia, Haderslev og Christiansfeld. Ved hovedentrepriser og totalentreprise løser vi opgaver i hele landet.